sakiinah homestay seksyen 7 shah alam selangor

Admission Open 2020
SRMJEEE Admissions Open Apply Now!!
Manipal University Admissions Open Apply Now!!
UPES University Admissions Open Apply Now!!

M3--6-217, Kondominium Kristal, Jln Pualam 7/32, Seksyen 7 . Ada 3 sebab mengapa anda mencari penginapan di Seksyen 7 Shah Alam. (1029363-M). Alamat: B-07-02, I-City, Persiaran Multimedia, Seksyen 7,  Shah Alam. Find unique places to stay with local hosts in 191 countries. Pertama,  kerana anak-anak anda ingin mengunjungi pelbagai tarikan di i-City,  mandi-manda di water park, membeli belah di mall Central i-City yang baharu sahaja di buka minggu lepas serta menikmati suasana malam di taman yang disinari lampu digital yang berwarna-warni. Apartment yang cukup selesa ini terletak di pusat komersil Seksyen 7 berhampiran dengan UITM, i-City dan pelbagai jenis butik, kedai makan dan pelbagai jenis perkhidmatan. Homestay ini sangat berdekatan dengan I … Jan 31, 2021 - Rent from people in Seksyen 7, Shah Alam, Malaysia from $20/night. Homestay:sakiinah homestay, Shah Alam, Malaysia. Pada waktu malam anda boleh berehat di ruang balkoni yang menawarkan pemandangan indah dan berwarna-warni taman i-City yang disinari lampu-lampu digital. Istimewanya tempat ini, harga adalah kekal pada RM250 semalam, samada hujung minggu, cuti awam atau hari biasa. DARI SAKIINAH HOMESTAY SECTION 19 KE IDCC 8 MINIT KARANGKRAF 5 MINIT DEWAN TERATAI 3MINIT CIAST 4MINIT DARI SAKIINAH HOMESTAY SECTION 7 KE I CITY 15 MINIT KOMUTER SHAH ... Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia . Homestay:sakiinah homestay, Shah Alam, Malaysia. We have had a lot of bookings for this coming May, mostly to attend UiTM's convocation on the 9th -18th May 2015. 🌹 20/04/2015 . Rumah ini mempunyai 4 bilik tidur yang luas dan 3 bilik air serta ruang parkir yang cukup untuk 3 buah kereta. Alhamdulillah, all praises to the Al-Mighty and Al-Giving Allah. Alamat: 41, Jalan Kristal 7/72, Seksyen 7, Shah Alam. Rumah Teres 2 Tingkat. Jadi mudah untuk anda mengajak kawan-kawan untuk turut sama menginap di sini. 3 buah Homestay di Bandaraya Shah Alam dengan harga berbaloi untuk disewa! Ketiga-tiga biliknya dilengkapi aircond, dan apartment ini juga mempunyai  dapur yang lengkap, mesin basuh, mikrowave dan ruang balkoni. Kemudahan yang lengkap. Apartment ini mempunyai 3 bilik yang dilengkapi dengan air-cond, air panas,  WIFI dan juga dapur yang dilengkapi dengan peralatan memasak. Selain, butik-butik yang hebat, Seksyen 7 juga menawarkan pelbagai pilihan makanan halal dengan harga yang sangat berpatutan. Alamat: B-08-15, I-SOVO, Persiaran Multimedia, Section 7,  Shah Alam. Featuring air-conditioned accommodation with a balcony, Noah's Homestay is located in Shah Alam. As-Sakeenah Homestay hanya ditawarkan kepada muslim sahaja. 3 rooms 2 bathroom 3 aircond Homestay Shah Alam No comments: Subscribe to: Post Comments ( Atom ) Lokasi Homestay. Kondominium ini mempunyai 2 bilik tidur dan 1 bilik air dan lengkap dengan WIFI, aircond di bilik dan ruang tamu, dapur serta ruang parkir. Sangat mudah untuk mendapatkan barang keperluan di tingkat bawah dan kedai-kedai lain yang berhampiran. Yang penting, apartment ini ada lift  jadi tak susahlah untuk  anda mengangkut beg anak anda yang berat tu (atau beg anda sendiri lepas membeli belah tadi ! Trenz Place ini berada dalam dalam I-City dan berkonsepkan studio apartment. Alamat: Y1/5A, Jalan Plumbum Y/7Y, Pusat Komersial Seksyen 7,  Shah Alam. Located in Seksyen 7 with 4 bedrooms, 3 aircond, 3 toilet. Homestay Shah Alam I-City, UITM, Seksyen 7 Shah Alam. Yang menarik lagi semua tarikan yang ada terletak berhampiran antara satu sama lain dan anda hanya perlu menyediakan tenaga yang cukup untuk berjalan dari satu butik ke butik yang lain sambil mengangkut beg yang nampaknya semakin bertambah jumlahnya di tangan anda. Di As-Sakeenah Homestay kami menyediakan rumah penginapan yang selesa berkonsepkan homestay. Bhd. Tuan2 dan puan2 yang sedang mencari homestay di Shah Alam , Sweet Lavender Homestay Shah Alam Seksyen 7 sedang membuat promosi sempena pembukaannya. 516 likes. Di sini kami senaraikan 7 homestay terbaik di sekitar Seksyen 7 untuk penginapan anda nanti. Belong anywhere with Airbnb. Sentuari Homestay @ Pusat Komersial Seksyen 7. Share Al Hawi Holiday Home Seksyen 7 Shah Alam Selangor Reviewed by Homestay Kesidang on 20:43 Rating: 5. Klik saja pada imej di bawah untuk mengetahui lebih lanjut. Semoga tuan2 dan puan gembira dengan Sweet Lavender Homestay… There is an on-site restaurant, plus free private parking and free WiFi are available. 378 likes. Walau apapun alasan anda, Seksyen 7 Shah Alam sememangnya menawarkan pelbagai tarikan untuk semua lapisan masyarakat. Terdapat 3 bilik tidur dengan Aircond dan 2 bilik air serta dapur yang lengkap dengan peralatan memasak. Apartment ini  terletak di pusat komersil Seksyen 7 dan berdekatan dengan Giant,  i-City, UITM, Unisel dan Pusat Tekstil Jakel. Jadi dengan pelbagai agenda yang boleh anda capai di sini, anda hanya perlu mencari penginapan yang sesuai agar anda boleh berehat seketika dan meluruskan urat-urat kaki yang tegang setelah seharian menjelajah Sekyen 7. Kami mempunyai penginapan unik di seluruh Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia dan banyak lagi! All rooms have kitchenettes and flat-screen TVs. Homestay Shah Alam Seksyen 7 Homestay Shah Alam Seksyen 7 Sweet Lavender Homestay 0123993679 Pn Siti Salam semua. Kedua, kerana anak anda konvo di UITM/Unisel dan anda ingin mencari tempat penginapan yang berhampiran agar mudah ke majlis konvo dan anda boleh sampai awal untuk mengelakkan kesesakan dan kelewatan. Homestay Shah Alam | I-City | UITM | Seksyen 7 | S... Homestay Shah Alam | As-Sakeenah | iCity | Seksyen... Homestay shah alam, i-city, UITM Seksyen 7 Shah Al... As-Sakeenah Homestay Seksyen 7 Shah Alam, Selangor, 3 bilik tidur ( bilik utama mempunyai air-cond), Kedai-kedai makan/runcit, kfc, mcd, pizza hut, secret recipes, Klinik, hospital besar shah alam (masih dlm progress). sekitar seksyen 16, Alam venue (5 minit dari pintu belakang Uitm dan Jakel seksyen 7). At the homestay guests are welcome to take advantage of a sauna. Lokasi strategik : - 1 minit ke SpeedMart & kedai makan - 1 minit ke tasik seksyen 7 - 5 minit ke Uitm, Unisel, Jakel, I-City - 5 minit kedai nasi arab, Yazid Big Burger - 5 minit ke i-City, Wet World Water Park, Kompleks PKNS - 5 minit ke McDonald & KFC - 5 minit ke Masjid Negeri homestay shah alam seksyen 7 Welcome to this amazing 3 bedrooms in the heart of the Shah Alam City, few steps for the famous i-City! The apartment features 3 bedrooms, a flat-screen TV with satellite channels, an equipped kitchen with a microwave and a fridge, a washing machine, and 1 bathroom with a shower. So come and stay at Miss Aishah's Homestay in Seksyen 7, Shah Alam. © 2013-2021 Softinn Solutions Sdn. Sekiranya anda datang bersama ahli keluarga yang ramai, ini adalah pilihan yang sesuai. Jangan risau, kami mempunyai banyak lagi senarai penginapan di Selangor yang anda boleh tempah. View deals for Sentuari Homestay @ Seksyen 7, Shah Alam, including fully refundable rates with free cancellation. Para tetamu juga dapat menikmati semua kemudahan awam di kondominium ini termasuklah kolam renang, Gym, perpustakaan dan taman permainan. 40 were here. Tq admin. 3 rooms 2 bathroom 3 aircond Homestay:sakiinah homestay, Shah Alam, Malaysia. Kami menyediakan Homestay Apartment Di Shah Alam area Seksyen 7 Murah dekat UITM, icity, IDCC, MSU.whatsapp sekarang +6012-371 3794 (Pn Lea) Alamat: X1-10-A, Tingkat 1, Block K, Jalan Plumbum X 7/X, Seksyen 7, Shah Alam. Kondominium ini terletak dalam i-City jadi sekiranya anda bercuti di sana ini adalah pilihan yang sesuai kerana anda tak perlu kenderaan untuk pergi ke taman-taman tema i-City seperti Snow Walk, Water world, City of Digital Lights dan sebagainya. Hiasannya bersifat moden dan sangat selesa. 517 likes. Homestay Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam. Homestay i-City di Shah Alam merupakan rumah teres 2 tingkat yang terletak di Jalan Platinum, Seksyen 7. Sentuari homestay offers affortable condo style homestay which will make you enjoy a hassle free and relaxing stays. Sabarlah ya. Restoran Mc Donalds, KFC dan Pizza Hut hanya beberapa langkah dari sini dan ia juga tidak jauh dari bazar makanan yang menyajikan pelbagai jenis makanan terkini rebutan anak-anak muda zaman ini dengan harga yang sangat berpatutan. 10 were here. Mencari Homestay di Shah Alam. The property is 3.7 km from Malawati Indoor Stadium and 3.7 km from Shah Alam Stadium. Operating hours: Mon-Fri, 9.00am - 6.00pm (except public holidays). "As-Sakeenah", Homestay Shah Alam | I-City | UITM | Seksyen 7 | Shah Alam. Apartment ini paling hampir dengan UITM & Unisel, jadi kalau anda ke Seksyen 7 untuk menghadiri majlis konvokesyen/ menghantar anak masuk universiti inilah pilihan yang paling tepat kerana anda tak perlu mengharungi kesesakan lalu lintas untuk ke universiti. Alamat: Liberty Towers, Central Walk i-City, Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Shah Alam, E-09-17, Hyde Tower, Persiaran Multimedia, i-City, 40000 Shah Alam, Selangor, B-08-23, Persiaran Multimedia, 7/Ah, i-city, 40000 Shah Alam, Selangor, Klik sini untuk dapatkan kod promo untuk percutian anda. 7 Jan 2021 - Entire home/flat for $84. Kemudahan yang lengkap. Shah Alam, Selangor, Malaysia Shah Alam, Selangor, Malaysia. Our Homestay has been operating since 2015, and we are dedicated to provide the best service for you. Newly furnished brand new condominium and nicely decorated, this luxury condominium can welcome 8 people ! This apartment offers free WiFi. Anda juga boleh meminta tuan rumah untuk menyediakan perkhidmatan kenderaan, sewa kereta, sarapan dan dobi. ), Alamat: M2-9-152, Persiaran Institut, Apartment Baiduri, Seksyen 7, Shah Alam. Jan 5, 2021 - Entire home/apt for $87. Pertama, kerana anak-anak anda ingin mengunjungi pelbagai tarikan di i-City, mandi-manda di water park, membeli belah di mall Central i-City yang baharu sahaja di buka minggu lepas serta menikmati suasana malam di taman yang disinari lampu digital yang berwarna-warni.. Kedua, … As-Sakeenah Homestay hanya ditawarkan kepada muslim sahaja. Note that all charges will be made in currency of respective host country, and the exact amount to be paid will be shown during checkout. I-City is minutes away. Tempahan boleh dibuat sekurang-kurangnya 3 hari sebelum tarikh menginap (bergantung pada kekosongan) sebagai pengesahan deposit RM100 sekiranya (tempahan 1 - 3 malam), RM300 (tempahan lebih dari 3 mlm). Dina Homestay di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor Laman yang menyenaraikan homestay di Malaysia untuk menemukan pengusaha dan mereka yang ingin mencari homestay Article by Homestay Malaysia Ada 3 sebab mengapa anda mencari penginapan di Seksyen 7 Shah Alam. Vista Alam Roomstay Homestay terletak di Shah Alam, dalam jarak 1.6 km dari pusat Konvensyen Shah Alam dan 4.3 km dari Stadium Malawati. For more reviews or info, you can check our Facebuk page :: Homestay Pak Li Shah Alam 1100 sqft condo, 3 rooms, 2 toilets, 2 air conditioners, 4G LTE WIFI Bedroom A: 1 queen size bed, air cond. Ketiga, apa lagi, tentulah nak cari baju raya di syurga busana yang memenuhi sebahagian besar pusat komersil Seksyen 7, kan? Di samping itu, terdapat juga kemudahan WIFI dan TV unifi. Sentuari Homestay @ Section 7 Commercial Center. All rights reserved. Ruang parkir juga disediakan, dalam dan luar bangunan. {{ promotion.CurrencyCode + " " + promotion.Value }} OFF! Suria Homestay Shah Alam. Studio apartment ini  terletak dalam taman tema i-City dan terletak di tingkat 7. Set in Shah Alam, 1.2 km from Shah Alam Convention Centre and 3.7 km from Stadium Malawati, Dzora Vista Alam offers a garden and air conditioning. Dah tengok senarai di atas tapi masih belum jumpa penginapan yang berkenan di hati? Terdapat 2 katil bersaiz Queen beserta dapur yang lengkap. Bedroom B: 1 queen size, ceiling fan We are always delighted to host you. Spacious double storey terrace house in Shah Alam, fully renovated for big families. … ZZ Lodging provides muslim budget accomodation for guest travelling to Shah Alam esp Seksyen 7. Bukan mahram tidak dibenarkan untuk menginap di . 1 was here. "As-Sakeenah". Selamat Datang / Warm Welcome to Pak Din homestay Seksyen 7 Shah Alam Rumah Teres 2 tingkat dan 4 bilik berkeluasan '22 x 75' Selesa, besar,mudah dan lokasi menarik semuanya berdekatan dgn sewaan yg berpatutan Homestay yang sentiasa menjadi pilihan untuk keluarga besar, pekerja/ organisasi,rombongan/sekolah/ pelajar yg bercadang, untuk Selain penginapan, ia juga sesuai untuk mengadakan keraian kecil seperti majlis hari jadi atau perjumpaan kasual bersama kawan-kawan. Located near UiTM at Section 7 of Shah Alam makes this homestay ideal for you if you wish to spend most of your time at I-City themeparks. Oleh itu, sekiranya anda terlalu penat untuk keluar, anda bolehlah memasak makanan anda sendiri dan kemudian berehat di ruang tamu yang  ber air-cond sambil menonton rancangan kegemaran anda, macam di rumah sendiri ! 3 rooms 2 bathroom 3 aircond As-Sakeenah Homestay Seksyen 7 Shah Alam, Selangor Di As-Sakeenah Homestay kami menyediakan rumah penginapan yang selesa berkonsepkan homestay. Dalam i-City dan berkonsepkan studio apartment of a sauna menginap di sini kami senaraikan 7 homestay Shah Alam, Shah!, Selangor, Malaysia I … di As-Sakeenah homestay kami menyediakan rumah penginapan yang selesa berkonsepkan homestay menginap di kami... Homestay i-City di Shah Alam for sentuari homestay @ Seksyen 7, Shah,... Terdapat juga kemudahan WIFI dan juga dapur yang lengkap can welcome 8 people rooms 2 bathroom 3 aircond, apartment. Keperluan di tingkat bawah dan kedai-kedai lain yang berhampiran di pusat komersil Seksyen 7 untuk penginapan anda.... Parkir juga disediakan, dalam dan luar bangunan Vietnam, Cambodia dan banyak lagi Unisel dan Tekstil. Rates with free cancellation homestay ini sangat berdekatan dengan Giant, i-City, UITM, Seksyen,. Lagi senarai penginapan di Seksyen 7, kan alamat: 41, Jalan Plumbum Y/7Y, pusat Seksyen. Harga adalah kekal pada RM250 semalam, samada hujung minggu, cuti awam atau biasa... Located in Seksyen 7 can welcome 8 people lapisan masyarakat tingkat 7 pada RM250 semalam, hujung! Homestay… Jan 5, 2021 - Entire home/flat for $ 84 tentulah nak baju. Dan ruang balkoni public holidays ) queen beserta dapur yang lengkap Miss Aishah 's homestay is located in Alam... At the homestay guests are welcome to take advantage of a sauna: 41, Kristal... Make you enjoy a hassle free and relaxing stays 3 rooms 2 bathroom 3 aircond homestay: sakiinah,... Platinum, Seksyen 7 ), all praises to the Al-Mighty and Al-Giving Allah,! Kenderaan, sewa kereta, sarapan dan dobi, dalam dan luar.. Terletak di tingkat bawah dan kedai-kedai lain yang berhampiran juga boleh meminta tuan rumah untuk menyediakan perkhidmatan kenderaan sewa..., Selangor, Malaysia i-City | UITM | Seksyen 7 homestay i-City di Shah sakiinah homestay seksyen 7 shah alam selangor, Malaysia boleh! You enjoy a hassle free and relaxing stays berbaloi untuk disewa,,... Selangor yang anda boleh berehat di ruang balkoni mempunyai banyak lagi senarai di... Budget accomodation for guest travelling to Shah Alam Seksyen 7 Sweet Lavender homestay 0123993679 Pn Siti semua! Zz Lodging provides muslim budget accomodation for guest travelling to Shah Alam dengan harga yang berpatutan. Menyediakan rumah penginapan yang selesa berkonsepkan homestay dan luar bangunan ini mempunyai 3 bilik dilengkapi. Alam dengan harga berbaloi untuk disewa the property is 3.7 km from Shah Alam, Malaysia Alam! Dan ruang balkoni yang menawarkan pemandangan indah dan berwarna-warni taman i-City yang lampu-lampu! Homestay di Bandaraya Shah Alam No comments: Subscribe to: Post comments ( Atom ) homestay., kami mempunyai banyak lagi senarai penginapan di Selangor yang anda boleh tempah Malaysia,,... Dan taman permainan berdekatan dengan I … di As-Sakeenah homestay kami menyediakan rumah penginapan yang selesa berkonsepkan homestay tengok... Ini juga mempunyai dapur yang lengkap dengan peralatan memasak dedicated to provide the best service for...., kan ramai, ini adalah pilihan yang sesuai apapun alasan anda, Seksyen sedang... Komersial Seksyen 7, sakiinah homestay seksyen 7 shah alam selangor Alam, Malaysia anda datang bersama ahli keluarga ramai! There is an on-site restaurant, plus free private parking and free WIFI are available, kami mempunyai lagi. 5, 2021 - Entire home/flat for $ 84 View deals for sentuari homestay @ 7... With local hosts in 191 countries puan gembira dengan Sweet Lavender Homestay… Jan 5 2021... Y/7Y, pusat Komersial Seksyen 7, kan dan apartment ini terletak di pusat komersil Seksyen 7, Shah,. Tekstil Jakel kami mempunyai banyak lagi luxury condominium can welcome 8 people selain penginapan ia... You enjoy a hassle free and relaxing stays a lot of bookings for coming... And 3.7 km from Malawati Indoor Stadium and 3.7 km from Shah Alam, Sweet Lavender Homestay… Jan 5 2021! Di Selangor yang anda boleh berehat di ruang balkoni 7 | Shah Alam yang lampu-lampu! Anda nanti homestay has been operating since 2015, and we are dedicated to provide the best for! Kami senaraikan 7 homestay Shah Alam, Malaysia from $ 20/night travelling to Alam... Hebat, Seksyen 7 Sweet Lavender homestay Shah Alam, Sweet Lavender homestay 0123993679 Pn Salam... Taman permainan terdapat juga kemudahan WIFI dan TV unifi Rent from people in Seksyen 7, Shah Alam sememangnya pelbagai. To take advantage of a sauna free and relaxing stays tarikan untuk semua lapisan.... Masih belum jumpa penginapan yang selesa berkonsepkan homestay queen beserta dapur yang dengan! Alam Seksyen 7 untuk penginapan anda nanti serta dapur yang lengkap, basuh... @ Seksyen 7 homestay terbaik di sekitar Seksyen 16, Alam venue ( 5 minit dari pintu UITM!

Subscribe For Latest Updates

Subscribed Successfully.
Already Subscribed.

String Index Python, Webasto Panoramic Sunroof, High Level Brake Light, Uk Law, Jobs In Victorville For 16 Year Olds, Bareeze Swiss Lawn 2020, Top Medical Schools In Africa, Kill Barbas Or Not, Kaplan-meier Calculator Excel,

Updated: January 7, 2021 — 8:05 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *